Partnereink és referenciáink
Itt találsz néhány példát arra, akikkel együtt dolgozunk és együtt dolgoztunk.

Minden munkát kölcsönös elégedettséggel zárunk. Eddigi munkáink között megtalálható csapatépítés és üzleti koncepció kialakítás, piackutatás, marketingterv készítés és pénzügyi tanácsadás.

 

Partnereinkre és referenciáinkra néhány példa:

 

HRpoint Kft.

Az Idea Manufactory-t remek kezdeményezésnek gondoljuk. Olyan területet fogtak meg, ami ma a vállalkozói szférában nagy hiány. Ez a HR-terület. Szervezetfejlesztőként elsősorban a vállalkozói képzéseikben segítjük őket és dolgozunk velük együtt folyamatosan. Az együttműködésünk két oldalú. Finanszírozás és üzletfejlesztés területén sokat köszönhetünk nekik. Egy pályázat keretében közel 9 millió forint forráshoz juttattak minket. Örömmel ajánljuk őket - partnerként és tanácsadóként egyaránt.

HRpoint Kft.

www.hrpoint.hu

 

MiniBrake

Vállalkozáskeltető programunk keretében indult el a MiniBrake csapata. A vállalkozás felállításában fontos szerepe volt az Idea Manufactory-nek, hiszen a vállalkozói csapatot mi állítottuk össze, illetve az ötlet a kreatív ötletcsapatunk hozománya. A fiatal vállalkozók jelenleg is rendszeres tanácsadásban részesülnek - pénzügy, stratégia és HR területén. A második körös tőkebevonás nemrég sikeresen megvalósult.

www.minibrake.com

 

Network.hu

Magyarország második legnagyobb (több mint 900.000 regisztrált), magyar célközönséget célzó közösségi oldala a Network.hu. Interim vállalkozói csapat delegálására, valamint az értékesítési-közösségépítési feladatok ellátására szólt a megbízásunk.

www.network.hu

 

Asesor Consulting

"Örömmel dolgozom együtt az Idea Manufactory-val. Fiatal, dinamikus csapat, jó meglátásokkal és nagyfokú szakértelemmel. Megbízható társ a pénzügyi tervezések területén."

Fábián-Seremetyev Márk, tulajdonos-ügyvezető

ASESOR Consulting Kft.

www.asesor.hu

 

KicsiCake

Az USA-ban méltán népszerű “cupcake” sütemények készítésével és forgalmazásával foglalkozik a KicsiCake csapata. Általános üzleti és pénzügyi tanácsadással segítjük munkájukat havi rendszerességgel.

www.facebook.com/kicsicake

 

CityGuideBudapest

„Segítséget kerestem egy turisztikai vállalkozás ötletéhez. Marketing szakértelmet, vállalkozótársakat és iparági kapcsolatokat elsősorban turizmus területén. Az Idea Manufactory Kft-nél mindhármat megtaláltam. Az iparági tapasztalat talán szerencsés egybeesés volt, de nyüzsgő vállalkozói közösségről van szó, így más szakterületeken is örömmel ajánlom őket.”

Kristian Holo

Tampa Bay, Florida

www.cityguidebudapest.com

 

EgoMedia

Az induló és növekedni vágyó vállalkozások segítésében partnerünk az EgoMedia. Gyors megtérülésű, innovatív marketing megoldások kidolgozásában segítik tanácsadói tevékenységünket.

 

SörPont

A SörPont projekt hazai kézműves sörök kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Célja, hogy a gasztronómia és az újdonságok iránt fogékony közönséggel megismertesse a magyar kézműves söröket. Az Idea Manufactory marketing és tőkebevonási tanácsadással segítette az induló projektet.

www.sorpont.hu

 

Norfeus és Anodyne GmbH

A svájci cégalapításhoz szükséges üzleti terveket készítettük el a 2 testvércég számára német nyelven. Ügyfeleink többsége magyar, de angol és német nyelvű projektjeink egyaránt voltak már.

 

Mindea

„A Mindea csapata is  fiatal, lelkes, kreatív és profizmusra törekvő emberekből áll. Szenvedélyünk a kreatív reklám és a közösségi média marketing. Számíthatsz ránk, ha ötletes, de könnyen megvalósítható és hatékony marketing javaslatokra van szükséged.”

Mészáros Beatrix, ügyvezető

Mindea Kft.

www.mindea.hu

 

Selfmapping

A Selfmapping HR-diagnosztikai szoftverfejlesztés. Pszichológusok, szervezetfejleztők kezdtek bele a tesztrendszer kiépítésébe, mely egy pénzügyi-kontrolling rendszerhez hasonlóan egy nagyvállalatnál a HR-folyamatok nyomonkövetésére, mérhetővé tételére alkalmas. A konkrét szaktudás a csapat részéről adott volt, azonban az üzleti modell, üzletfejlesztési koncepció, valamint a finanszírozás hibádzott. Az Idea Manufactory a projektet megfelelő sales-es és CEO bevonásában, pénzügyi és üzleti terv elkészítésében, valamint induló tőke megszerzésében segítette. Egyelőre ez közel 10 M Ft-ot jelent a projekt esetében, de cél a következő körös finanszírozásra való felkészítés is.  

www.selfmapping.com