Kik vagyunk?
Az Idea Manufactory Kft. az induló és növekedni vágyó vállalkozások tanácsadója.

A vállalkozást négyen alapítottuk, üzletfejlesztési, marketing, pénzügyi és HR-szakterület összefogásával. Célkitűzésünk, hogy átfogó és korrekt megoldást biztosítsunk partnereink számára iparágtól függetlenül.

Átfogó és korrekt: általános tanácsadó cég vagyunk, néhány területen pedig szakértők. A tanácsadókat generalistákra és specialistákra lehet osztani. A generalisták értenek mindenhez, de nem mélyülnek el egy területen, a specialisták pedig egy-egy szakterület mélységi ismerői. Tapasztalatunk szerint az induló és növekedési szakaszban lévő cégek számára az átfogó, komplex segítség fontosabb, mint a specifikus szolgáltatás. Ha az első kapcsolatfelvétel után úgy véljük, hogy számodra specialista partner lenne nagyobb segítség, partnereink közül örömmel ajánljuk a számodra legmegfelelőbbet. Partnereinkkel mi is együttdolgozunk, a piacon a legjobbaknak tartjuk őket. Ha specialistára van szükséged, ezt korrektül jelezni fogjuk.

Kifejezetten specialistaként 3 területen tudunk segíteni számodra: ötletfejlesztés, csapatfejlesztés és kockázati tőkebevonás.

Iparágtól független: mi magunk is vállalkozók vagyunk, egészen eltérő iparági preferenciákkal és érdekeltségekkel (turizmus, szervezetfejlesztés, M&A, élelmiszeripar, gyermekbiztonság, szoftverfejlesztés, stb.).

 

Fordulj hozzánk bizalommal! Türelmedet kérjük, de minden megkeresésre válaszolunk. Az esetek többségében legkésőbb 24 órán belül.

 

hello@ideamanufactory.hu

Idea Manufactory Kft.

1112. Budapest, Tömös utca 2.