Hogyan dolgozunk?


Minden projekt egyedi. Meg lehet próbálni minden vállalkozásra ráhúzni egy konkrét sapkát, de ez a megoldás használhatóságán is érződni fog. Munkafolyamatunk így esetenként eltérő lehet, de alapvetően a következőket tartalmazza:
  1. Kapcsolatfelvétel.
  2. Igényfelmérés.
  3. Alkalmasság felmérés.
  4. Stratégia és akciótervkészítés.
  5. Együttműködési ajánlat
  6. Szerződéskötés.
  7. Megvalósítás.
  8. Utókövetés.

Bővebb információért, kérlek, olvass tovább!

1. Kapcsolatfelvétel. Sok megkeresést fogadunk. Ha konkrét ötlettel, vállalkozással keresel minket, válassz a menüsorban a négy fő kategória közül: ötletfejlesztés, csapatfejlesztés, üzletfejlesztés, finanszírozás és töltsd ki az oldal alján található jelentkezési formot.

Ha általános kérdésed lenne, várjuk megkeresésedet e-mailben (hello@ideamanufactory.hu) vagy telefonon (Fodor Ákos: +36 20 561 2185).

 

2. Igényfelmérés. Minden projekt megkezdését előzetes igényfelmérés előz meg. Az igényfelmérés történhet e-mailben, személyes konzultáció alkalmával vagy egy rövid skype-beszélgetés formájában is.

 

3. Alkalmasság felmérés. Igényeid ismeretében alkalmasság felmérést végzünk. Az alkalmasság felmérés során azonosítjuk, hogy ötleted/vállalkozásod, illetve személyesen Te, illetve vállalkozói csapatotok mennyire alkalmas az általad kitűzött célok, álmok elérése. Ha úgy véljük, a jelenlegi felállásból hiányzik valami (pl. konkrét vállalkozói csapattag), első körben ennek a hiányosságnak a betöltését javasoljuk. Ebben segítünk.

 

4. Stratégia és akcióterv készítés. Az igény- és alkalmasság felmérést követően pontosítjuk a követendő stratégiát, a javasolt akciótervet. Ennek része a feladatfelosztás is. Te ismered a legjobban a saját vállalkozásodat, helyetted nem tudjuk építeni azt. Mi segíteni tudunk Neked ezen az úton.

 

5. Együttműködési ajánlat. A feladatok pontosítása után precíz árajánlatot készítünk számodra. Árainkkal kapcsolatban az Áraink, szolgáltatásaink menüpont alatt bővebben tájékozódhatsz. Általános irányelvként fix díjért dolgozunk, amit sikerdíj, egyes projektek esetében valamekkora vállalkozáson belüli érdekeltség egészít ki. Ez minden projekt esetében más és más lehet.

 

6. Szerződéskötés. Minden projektkezdést szerződéskötés előz meg, melyből pontosan látni fogod, hogy milyen eredmények jönnek létre és milyen ütemezéssel.

 

7. Megvalósítás. A szerződéskötést követően megkezdjük a közös munkát. A megvalósítás két oldalú folyamat. Az esetek többségében a Te aktív részvételed is szükséges a megvalósítás során, hisz a vállalkozásodat Nálad jobban más nem ismeri. A végeredményhez szükséges inputok egy részét Te ismered. Részünkről gyors és dinamikus munkára számíthatsz.

 

8. Utókövetés. Egyes projektek esetében (pl. vállalkozói csapatfejlesztés) szükséges a projekt utókövetése is.

 

Ha munkafolyamatunkkal kapcsolatban kérdésed merülne fel, várjuk jelentkezésedet e-mailben (hello@ideamanufactory.hu) vagy telefonon (Fodor Ákos: +36 20 561 2185).