Csapatfejlesztés


A humánfolyamatokra induló és növekedési fázisban lévő vállalkozások nagyon kis hangsúlyt fektetnek, pedig a bukás 60-65%-ban a csapattal hozható összefüggésbe.
Csapatfejlesztés terén a következőkben tudunk segíteni Neked...

  1. Vállalkozói kompetenciád felmérése. Ennek alapján komplex visszajelzés adása, hogy kivel lenne érdemes csapatot alkotnod, illetve milyen kompetenciádat érdemes fejlesztened.
  2. Vállalkozói csapatépítés. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb társat.
  3. Már működő vállalkozói csapatod átvilágítása. Diagnózis és akcióterv készítés.
  4. HR-ismeretek bővítése, HR-folyamatok kialakítása, szervezeti működés fejlesztése.
  5. Vezetőfejlesztés, kulcskompetenciák és specifikus kompetenciák fejlesztése.

Bővebb információért, kérlek, olvass tovább!

1. Vállalkozói kompetenciád felmérése.

A vállalkozói lét és a munkavállalói lét nagyon eltérő. Egyik sem jobb vagy rosszabb, mint a másik, de miképp eltérőek, különböző kompetenciák, tulajdonságok együttes meglétét igénylik. Attól, hogy valaki remek menedzser egy nagyvállalatnál, nem biztos, hogy jó vállalkozó lenne. És fordítva.

Országonként eltérő a számadat, de jellemzően a lakosság 15-20%-a gondolkozik saját vállalkozásban. Sokan viszont nem alkalmasak vállalkozónak. Egyszerűen nincs meg az a tulajdonság együttes, ami a sikerhez szükséges.

Segítünk, hogy reálisan lásd önmagad. Személyes konzultáció és/vagy tesztek segítségével felmérjük, hogy a 11 vállalkozói kompetencia közül (autonómia, stressztűrés, felelősségvállalás, ...) melyekben vagy erős, melyekben kevésbé. Bizonyos határokon belül mindegyik fejleszthető. Meghatározzuk, hogy melyeket lenne érdemes fejlesztened és hogyan, illetve azt, hogy milyen vállalkozótársakat érdemes magad mellé választanod a siker érdekében.

A korrektség jegyében azt is megmondjuk, ha a vállalkozói utat nem javasoljuk számodra.

Tesztjeink többsége saját fejlesztés, így használatuk csak az Idea Manufactory Kft. külön írásos engedélyével lehetséges.

Ha érdekel, hogy milyen is vagy Te és mikre kell figyelned vállalkozásod sikere érdekében...

Töltsd ki az oldal alján a formunkat. Hamarosan jelentkezünk.

 

2. Vállalkozói csapatépítés. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb társat.

Előzetes felmérést követően meg tudjuk mondani számodra, hogy kivel érdemes partnerségre lépned. A sikeres együttműködés nem csak szakmai kompetenciákon dől el. Sőt. Biztos előfordult már Veled is, hogy egy szakmailag kompetens személlyel nehéz volt együtt dolgoznod. Egyszerűen nem ment, hiába volt meg a szaktudás.

Egy hatékony vállalkozói csapat szakmai és humánkompetenciák alapján áll össze. Mi mindkettőben hiszünk. Ha a csapat hatékony, a siker esélye nagyban megnő. Segítünk, hogy megtaláld a legjobb társat magad mellé, emberileg és szakmailag is.

Ha társakat keresel magad mellé, a legjobb helyen jársz.

Töltsd ki az oldal alján a formunkat. Hamarosan jelentkezünk.

 

3. Már működő vállalkozói csapatod átvilágítása. Diagnózis és akcióterv készítés.

Gyakran találkozunk már "kész, összeállt" vállalkozói csapatokkal, ahol az együttműködés, hatékonyság problematikus. A csapat jellemzően ezt érzi, de minden humánkérdéshez nehéz hozzányúlni.

Ha a csapat összeállt már, főleg ha a cégalapítás is megtörtént, a csapatformáció egy adottság. Abban tudunk segíteni, hogy a csapatodat felmérjük, azonosítjuk a lassú haladás, hatékonytalanság okát, és akciótervet készítünk. Az akciótervben meghatározzuk, hogy mit kell fejlesztenetek ahhoz, hogy az együttműködés jobb legyen. Ha szükséges, kit kell még bevonnotok a csapatba.

Úgy érzed, hogy a meglévő csapatod működésében valami nincs teljesen rendben, de ezt nem tudod teljesen megfogni, kezelni?

Töltsd ki az oldal alján a formunkat. Hamarosan jelentkezünk.

 

4. HR ismeretek bővítése, HR folyamatok kialakítása, szervezeti működés fejlesztése.

Minden szervezetben emberek vannak. Célokkal, igényekkel, motivációkkal. Az induló és növekedési fázisban lévő vállalkozásoknál jellemzően a termékhez,  szolgáltatáshoz kötődő szaktudás van meg legerősebben. A HR tudás, ami az emberek és szervezet fejlesztéséhez szükséges lenne, viszont hiányzik. Ez a növekedési fázisban válik igazán izgalmassá. Az igények egyediek, így a megoldásaink is személyre szabottak. Szervezeted növekszik, de nehéz a növekedést emberi oldalról menedzselned?

Töltsd ki az oldal alján a formunkat. Hamarosan jelentkezünk.

 

5. Vezetőfejlesztés, kulcskompetenciák és specifikus kompetenciák fejlesztése.

A nagy hajtásban a vállalkozók többsége hajlamos megfeledkezni az önképzésről, továbbképzésekről. Sok olyan készség, kompetencia van, ami nagyban segítheti gyors haladásodat, legyen szó motivációs eszközökről, delegálási ismeretekről, asszertív kommunikációról vagy moderálási technikákról.

Ha érdekelnek képzéseink...

Töltsd ki az oldal alján a formunkat. Hamarosan jelentkezünk.

Érdekel a csapatfejlesztés!

Kérlek, adatait megadásán kívül, jelöld azt is, hogy mi érdekelne csapatfejlesztés területén. Ez nem kötelező, de megkönnyíti a munkánkat.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Csapatfejlesztés területén belül mi érdekelne bővebben?