Áraink, szolgáltatásaink
Tisztában vagyunk vele, hogy az induló és növekedési fázisban lévő vállalkozások anyagi lehetőségei általában korlátosak. Miképp minden vállalkozás és a szükséges segítség egyedi, az áraink is egyediek.

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek. Vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk pontos igényeidről.

Partnereink, ügyfeleink többsége magyar anyanyelvű, de több angol és német nyelvű projektet zártunk, így egyedi ajánlat alapján az alább felsorolt szolgáltatásokat e két idegen nyelven is vállaljuk.

 

Általános, egyedi tanácsadás 9.500 Ft + ÁFA / óra

Egyedi, igényekre szabott tanácsadási szolgáltatásaink keretein belül komplex támogatást nyújtunk, legyen szó stratégiai vagy marketing tervezésről, ötletfejlesztésről vagy éppen a hatékony vállalkozói csapat összeállításáról. Egyedi tanácsadási szolgáltatásainkat alapvetően óradíjas konstrukcióban veheted igénybe.

 

Üzletfejlesztés  egyedi ajánlat alapján

360 fokos felmérést készítünk projektedről vagy cégedről, és ennek eredményeképpen javaslunk különböző akcióterveket az egyes területek fejlesztésére.

 

Csapatfejlesztés egyedi ajánlat alapján

Felmérésre kerülnek csapatod tagjainak vállalkozói kompetenciái, ezek alapján pedig egy konkrét fejlesztési, képzési akciótervet javaslunk. Segítünk HR folyamataid kialakításában és a csapat kibővítésében is.

 

Pénzügyi terv induló vállalkozásoknak  85.000 Ft + ÁFA – tól 

Komplex és integrált pénzügyi terv (Eredménykimutatás, Mérleg, Cash Flow) a következő 5 évre, induló vállalkozások számára. Excel modell és személyes konzultáció formájában.

 

Pénzügyi terv működő vállalkozásoknak 185.000 Ft + ÁFA – tól  

Komplex és integrált pénzügyi terv (Eredménykimutatás, Mérleg, Cash Flow) a következő 5 évre, legalább egy lezárt üzleti évvel és működési múlttal rendelkező vállalkozások számára. Excel modell és személyes konzultáció formájában

 

Üzleti terv induló vállalkozásoknak  145.000 Ft + ÁFA – tól  

Átfogó üzleti terv készítése (melynek része a pénzügyi terv is). Ennek eredményeként a személyes konzultáció mellett egy jól struktúrált, prezentáció formátumú üzleti tervet és Excel modellt adunk át.

 

Üzleti terv működő vállalkozásoknak 295.000 Ft + ÁFA – tól   

Átfogó üzleti terv készítése (melynek része a pénzügyi terv is) legalább egy lezárt üzleti évvel és működési múlttal rendelkező vállalkozások részére. Ennek eredményeként a személyes konzultáció mellett egy jól struktúrált, prezentáció formátumú üzleti tervet és Excel modellt adunk át.

 

Komplex tőkebevonási tanácsadás induló vállalkozásoknak 145.000 Ft + ÁFA és 6%+ÁFA sikerdíj  

Üzleti és pénzügyi terv készítés, valamint befektetők felkutatása és a befektetési folyamaton való végigkísérés induló vállalkozások részére.

 

Komplex tőkebevonási tanácsadás működő vállalkozásoknak 295.000 Ft + ÁFA és 6%+ÁFA sikerdíj  

Üzleti és pénzügyi terv készítés, valamint befektetők felkutatása és a befektetési folyamaton való végigkísérés legalább egy lezárt üzleti évvel és működési múlttal rendelkező vállalkozások részére.